Kuvia Kuukauden toivotusta Anttilanmäellä

Anne-Maj ja Erkki Ropen vieraina iltakahvilla Anttilanmäen tutustumiskierroksen päätteeksi. Va. Olli, Kati Maisa, Marianne, Ulla, Marja, Olavi, Anne-Maj, Marjatta, Anna-Liisa ja Irene

Kaunis Anttilankadun raitti. Tunnelma on kuin kaupunki olisi jossain kaukana vaikka se on kadun päässä. Rikas puusto ja pensaisto omalta osaltaan toimii suojana.

Kävelykierroksen osallistujioen värikkäät sateenvarjot ovat kuin osa syysruskaa.

Talossa asuu varmaan onnellisia ihmisiä.

Anttilanmäen näkymiä, tontit n 500 neliötä

Aikoinaan vuokrattaloksi rakennettu rakennus

Kasviparkki. Anttilanmäen puutalojen asukkaat voivat tuoda tänne ylimääräisiä perennoja, perinteisiä pihapiiris kukkia ja muita kasveja. Saa ottaa ja saa tuoda.


Sateesta ja tuulesta välittämättä  13 Anttilanmäestä kiinnostunutta Kartanon ystävää tutustui Anttilanmäki-Kittelä-yhdistyksen aktiivin itse jo yli 30 vuotta Anttilanmäellä asuneen  Anne-Maj Ropen opastamana niin alunalkaen asemakaavattomaan alueeseen, jonne 1900-luvun alun asukkaat rakensivat itselleen puutaloja. Kiitos alueen julistamisesta suojelluksi kohteeksi, puutalojen kauneus ja harmonia nykyään tietenkin asemakaavaoitetulla alueella ja nykyajan mukavuustekijöillä varustettuina on säilynyt.

Kävelyretkemme alkoi sateessa ja päättyi kodikkaasti Anne-Maj ja Erkki Ropen taloon kallion huipulla auringonpaisteessa.


Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

27.11 | 18:50

Kaikki sivulla oleva koettu.

...
02.02 | 13:08

Kiitos, Saara, tarkkasilmäisyydestäsi. Aika hassu kirjoituserhetys. Nyt se on korjattu. Hymyillen kirjoitan vastautani sinulle.

Terveisin
Ulla Lilius

...
02.02 | 12:12

Yritin vain sanoa että tuolla on kirjoitusvirhe.. siinä lukee että 3 PERÄSTÄ lentänyttä lasta.. luulen että tarkoitit pesästä

...
22.10 | 09:23

Terveisiä Nanna Salmelle Ruotsista Uppsalasta , Kaija

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS