Hallitus 2017

ULLA LILIUS FM, puheenjohtaja - Mikä saa sinut iloiseksi? Ihmisten yllättävä ystävällisyys. - Mikä saa sinut surulliseksi? Duologi, jossa kaksi minä -ihmistä keskustelee kuuntelematta toisiaan. - Keitä perheeseesi kuuluu? Kovin on tätä nykyä pieneksi perhe käynyt. Yksi poika ja kolme lapsenlasta … ja Lucy, kummityttäreni ja hänen poikansa Keniassa. - Mihin mieluiten matkustat? Toscana sielussain. Cortonan kaupunginmuurilta näkee kukkuloita ja sypressejä varjoineen silmänkantamattomiin. - Ketä taiteilijaa tai tiedemiestä arvostat erityisesti? Michelangeloa, nerokasta täysrenessanssin taidemaalaria ja kuvanveistäjää. David-patsaalla on muuten kaunis etruskinenä! - Mitä kaikkien pitäisi tietää kotikaupungistasi? Lahdessa on hämäläisyyttä karjalaisilla mausteilla. Tapahtumia, iloista luovuutta ja kulttuuria vuoden ympäri. Helsinkiläisillekin täten tiedoksi saatettakoon! - Mikä sinusta piti tulla isona? Lentäjän vaimo. Lapsuudentoverini Oiva aikoi lentäjäksi ja lupasi tulla lentokoneellaan minut hakemaan pellolta Muurolan aseman takaa. Ei tullut! - Kolme pientä sanaa? Mitä sinulle kuuluu?

TIMO TAULO VTM, teatteriohjaaja - Mikä saa sinut iloiseksi? Kevään tulo - Mikä saa sinut surulliseksi? Välinpitämättömyys - Mihin mieluiten matkustat? Padasjoelle lapsuuden maisemiin, Huovarin saareen. - Mikä ruokalaji on bravuurisi? Leipäressu: kovia leivänkannikoita, kuumaa maitoa, oikeaa voita ja suolaa. - Onko sinulla lemmikkieläimiä? Koira Masi, bichon frisé, kerrostalokoira - Keitä perheeseesi kuuluu? Vaimo Heidi, jonka kanssa jo 40 yhteistä vuotta. Kaikki viisi lasta maailmalla ja neljä lastenlasta. - Hyvä kirja? Anu Hakala: Housukaartilaiset. Maarian punakaartin naiskomppania Suomen sisällissodassa. - Ketä taiteilijaa tai tiedemiestä arvostat erityisesti? Mika Waltari - Mitä muuttaisit maailmassa jos voisit? Pelon ilmapiirin - Mitä kaikkien pitäisi tietää kotikaupungistasi? Lahden tarina sen synnystä tähän päivään. Ymmärtäminen auttaa näkemään tulevaan. - Mikä sinusta piti tulla isona? Näyttelijä - Jos ottaisit tatuoinnin, mitä se esittäisi? Vihkisormustatuointi nimettömään - Kolme pientä sanaa? Nyt tartun elämääni.

MARJATTA KOIVISTO FT, geologi - Mikä saa sinut iloiseksi. Jokainen aamu tuo iloisuuden tullessaan. Monien pienten asioiden summa. Vastaantulijan hymy. - Mihin mieluiten matkustat? Jos ylipäätään pitää Lahdesta lähteä, maalle Etelä-Karjalaan. Ulkomaan kohde on Riesin meteoriittikraatteri Saksan Baijerissa. Kerran olin siellä retkellä amerikkalaisen astronautin kanssa. Tutkimuskohde kuten Lappajärvi. - Mikä ruokalaji on bravuurisi? Letut ja korvapuustit, ainakin tyttärentytärten mielestä. Ruokaa sesongin mukaan. - Mitä kaikkien pitäisi tietää kotikaupungistasi? Salpausselkien synty ja rakenne. Olenhan maaperägeologi. - Kolme pientä sanaa? Ole ystävä minulle!

NANNA SALMI tekstiilitaitelija - Mikä saa sinut iloiseksi? Ystävällisyys ja hyväksyntä - Mikä saa sinut surulliseksi? Ilkeys, ahneus ja välinpitämättömyys - Onko sinulla lemmikkieläimiä? On, ihana tanskalais-ruotsalainen pihakoira Otto. - Hyvä kirja? John Williamsin ”Stoner” - haikean kaunis ja surullinen kirja - Mikä sinusta piti tulla isona? Intiaani. Rakensin majoja, opettelin hiipimään äänettömästi ja annoin nimet Mustankallionmäen suurille puille ja kiville. - Jos ottaisit tatuoinnin, mitä se esittäisi? Tatuointini olisi hevosta tarkoittava kalligrafi. - Kolme pientä sanaa? Vielä puoli vuotta sitten olisin valinnut jotakin kaunista ja rohkaisevaa, mutta viimeaikaista maailmanmenoa ihmeteltyäni sanon: ”Nyt järki käteen!”

IRJA TASKINEN lääkäri - Mikä saa sinut iloiseksi? Oma puutarhani - Mikä saa sinut surulliseksi? Eläinten huono kohtelu. - Mihin mieluiten matkustat? Italiaan - Mikä ruokalaji on bravuurisi? Ruuanlaitto ei oikein innosta enää. Ehkä herkullisin omasta mielestäni on "Kattvikaren": vähän sama kuin Gubbröra tai sillikaviaari, mutta mädistä tehtynä. Ja ravut osaan keittää! - Onko sinulla lemmikkieläimiä? Ei enää, mutta lemmin tyttäreni sileäkarvaisia kettuterriereitä. - Keitä pe

ANNEKI KOKKONEN Naivisti - Mikä saa sinut iloiseksi? Auringon paiste, nauravat ihmiset, värikäs pukeutuminen ja rytmikäs musiikki - Mikä saa sinut surulliseksi? Välinpitämättömyys, nurkkakuntaisuus ja aktiivijarrut - Mihin mieluiten matkustat? Talvella Karibialle, kun Suomessa on pimeää ja harmaata. - Mikä ruokalaji on bravuurisi? Kalakeitto. Helppo tehdä, suussa sulavaa ja paranee vanhetessaan. - Onko sinulla lemmikkieläimiä? Ei - Keitä perheeseesi kuuluu? Kaksi aikuista poikaa. Vanhempi asuu Espoossa

JOHANNES FRÖJDIN kieltenopettaja JOHANNES - Mikä saa sinut iloiseksi? Aurinkoinen aamu - Mikä saa sinut surulliseksi? Synkkä syys - Mihin mieluiten matkustat? Muuhun maahan maailmaan - Mikä ruokalaji on bravuurisi? Rukihinen rieska - Onko sinulla lemmikkieläimiä? Nou hau - Keitä perheeseesi kuuluu? Taatto, emä, veikot ja sisko - Hyvä kirja? Sinuhe egyptiläinen - Ketä taiteilijaa tai tiedemiestä arvostat erityisesti? Edefelt - Mitä muuttaisit maailmassa jos voisit? Betonilähiöt jugend-rakennuksiksi - Mitä kaikkien pitäisi tietää kotikaupungistasi? Turistin reitti kesäsatamaan - Mikä sinusta piti tulla isona? Parturikampaaja tai maatalouslomittaja - Jos ottaisit tatuoinnin, mitä se esittäisi? Jokin veteen liittyvä merkki - Kolme pientä sanaa? Trip trapp trull

ANJA LINDFORS verosihteeri - Mikä saa sinut iloiseksi? Elämä - Mikä saa sinut surulliseksi? Kuolema - Mihin mieluiten matkustat? Uuteen Seelantiin - Mikä ruokalaji on bravuurisi? Hirvenkäristys - Onko sinulla lemmikkieläimiä? Remu, suomenajokoira - Hyvä kirja? Jennifer Clementin Varastettujen rukousten vuori - Ketä taiteilijaa ja tiedemiestä arvostat eniten? Rembrandt ja Thomas Edison - Mitä muuttaisit maailmassa jos voisit? Maailmanrauhan - Mikä sinusta piti tulla isona? Taitoluistelija ja ballerina - Kolme pientä sanaa? Veni, vidi, vici – Tulin, näin, voitin


Tervetuloa tutustumaan uuden 2017 hallituksen jäseniin. 


Syyskokouksessa 29.11.2016 valittiin yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus 1.1.2017 alkaen. Järjestäytymiskokouksessaan hallitus valitsi keskuudestaan varapuheenjohtajan, sihteerin ja rahastonhoitajan.

Ulla Lilius, puheenjohtaja
Timo Taulo, varapuheenjohtaja
Johannes Fröjdin, sihteeri
Anja Lindfors, rahastonhoitaja
Marjatta Koivisto
Irja Taskinen
Anneli Kokkonen, varajäsen
Nanna Salmi, varajäsen

Hallituksen essittäytyminen

Hallituksen jäsenille on esitetty kaikkiaan 13 kysymystä. He ovat valinneet kysymyksistä osan tai kaikki, joihin he vastaavat lyhyesti. 

Aloitamme puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan esittelyllä. Sen jälkeen esittelemme jäsenet sitä mukaa kun saamme vastauksia. 

Klikkaa yhtä tämän tekstin alapuolella näkyvää kasvokuvaa valintasi mukaan ja klikkaa sen jälkeen kuvan yläpuolella oikealla olevaa neljän nuolen merkkiä. Kuva suurenee koko näytön suuruiseksi, jolloin oikeassa reunassa näkyvä teksti kysymyksineen ja vastauksineen on helpommin luettavissa.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

09.09 | 02:28

WE OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS.

Are you a business man or woman? Are you in any financial mess or Do you need funds to start up your own business? Do you need a loan to start a nice Small Scale and medium business? Do you have a

...
27.07 | 08:48

Kiva nähdä!
http://www.raha247.fi/

...
12.06 | 14:37

Tarvitsetko lainan? Jos kyllä, ota yhteyttä sähköpostilla; vdaniels0007@gmail.com

...
02.02 | 13:08

Kiitos, Saara, tarkkasilmäisyydestäsi. Aika hassu kirjoituserhetys. Nyt se on korjattu. Hymyillen kirjoitan vastautani sinulle.

Terveisin
Ulla Lilius

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS