ELOKUINEN ILTA 2017

Aurinko paistoi koko Elokuisen illan ajan 10.8. Tosin navakka tuuli vähän raikasti ilmaa.

Vuoden 2017 Elokuinen ilta vietettiin Kartanon ystävien ja museon väen kesken. Kohotimme aluksi yhdistyksen puheenjohtajan Ulla Liliuksen kehoituksesta maljan Lahden hyville asioille ja Lahdelle. Paikalla oli 95 ystävää ja museolaista. Ulla Lilius kertoi yhdistyksen lähiajan ohjelmasta, Timo Taulo kertoi näytelmästä ja museoamanuenssi Ilkka Kuhanen museon lähiajan näyttelyistä ja toi esiin museon kiitoksen Kartanon ystävien niin rahallisesta kuin muustakin avusta. 

Elokuisen illan vapaaehtoisemäntinä Mustikkakuohujuomaa tarjoilivat Kartanon ystävät valkoisissa esiliinoissaan Eila Salonen, Ulla Thil, Anneli Kokkonen ja Riitta-Liisa Risteli-Kärkkäinen. Pöydän koristelusta, kaunis pöytäliina ja vadille sommiteltu ruiskukkakoriste, vastasi Nanna Salmi.

Illan pääohjelma oli Ainopuiston teatterin esittämä Timo Taulon käsikirjoittama ja ohjaama näytelmä Punaiset ruusukkeet, joka kertoi sisällissodan kipeistä kokemuksista Lahdessa, Noin 50 harrastajanäyttelijää esitti heinä-elokuussa näytelmän kaikkiaan 17 kertaa kenraalinäytökset mukaanlukien. Vaikuttavaa teatteria, rakkaustarina kahden nuoren välillä poliittisia suuntauksia uhmaten. Näytelmässä oli paljon kaunista musiikkia,hyviä laulajia ja eläytyvää näyttelemistä. 

"Tällaista kesäteatteria minäkin haluan katsoa", sanoi miespuolinen Kartanon ystävä vaimolleen esityksen  jälkeen. 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

02.02 | 13:08

Kiitos, Saara, tarkkasilmäisyydestäsi. Aika hassu kirjoituserhetys. Nyt se on korjattu. Hymyillen kirjoitan vastautani sinulle.

Terveisin
Ulla Lilius

...
02.02 | 12:12

Yritin vain sanoa että tuolla on kirjoitusvirhe.. siinä lukee että 3 PERÄSTÄ lentänyttä lasta.. luulen että tarkoitit pesästä

...
22.10 | 09:23

Terveisiä Nanna Salmelle Ruotsista Uppsalasta , Kaija

...
08.12 | 00:27

Hienoa, että saadaan museokortti Lahteenkin!

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS