KAFÉ KARTANOSSA TAIDELAUANTAINA

Historiallisen museon koko  Taidelauantai 26.8.2017 ohjelma oli sujottu Kartanon ystävien hoitoon. Museon ovethan olivat perinteiseen tapaan ilmaiseksi avoinna yleisölle. Historiallisella museolla kävi Taidelauantaina 750 henkilöä. Museo ja Kartanon ystävien  laatima ohjelma siis kiinnosti!

Lahtelaisten merkittävien naisten elämästä otteita lukivat Ainopuiston teatterin näyttelijät Berit Mäkinen, Eva Sireni, Taija Lehtinen ja Jenny Orpana nonstopina puolen tunnen välein alkaen 11.30 kolmeen eri kertaan. Yhdistyksemme jäsen Tuulikki Ritvanen oli koonnut Naisten ääni -nettiprojektista Suomi 100-juhlavuoden kunniaksi lahtelaisten naisten elämäntarinoita. Paikalla oli myös  hiihtäjälegendamme ihana v 1024 syntynyt Äitee Rantanen, joka on Tarja Halosen ja Jenni Haukion kansaa proketin suojelija. Ohjelman Kafé Kartanossa päätti Sisko Ojanperä, joka esitti kahteen otteeseen rakastamiaan tunnettujen suomalaisten  runoilijoiden runoja otsikolla Runoja Suomesta.

Lapsille ja heidän vanhemmilleen oli tarjolla Museoseikkailu - Mihin ovat Oberonin kaverit kadonneet?

Kiitos ohjelmansuorittajille ja kiitos kahvilan vapaaehtosille hienosta päivästä. Jäi hyvä mieli!

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

02.02 | 13:08

Kiitos, Saara, tarkkasilmäisyydestäsi. Aika hassu kirjoituserhetys. Nyt se on korjattu. Hymyillen kirjoitan vastautani sinulle.

Terveisin
Ulla Lilius

...
02.02 | 12:12

Yritin vain sanoa että tuolla on kirjoitusvirhe.. siinä lukee että 3 PERÄSTÄ lentänyttä lasta.. luulen että tarkoitit pesästä

...
22.10 | 09:23

Terveisiä Nanna Salmelle Ruotsista Uppsalasta , Kaija

...
08.12 | 00:27

Hienoa, että saadaan museokortti Lahteenkin!

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS