Puheenjohtajalta 2020

Synergiaedusta - mitä se voisi olla?

 Kun tapaamme kansainvälisenä museopäivänä museonystäväystäviämme täällä Lahdessa, yritämme muistaa heittää yhteiseen keskusteluun kysymyksen: Mikä olisi oikea foorumi tiedottaa kiinnostavista retkistä ja matkoista muille museonystäväyhdistyksille?  Retket ja matkat ovat yksi yleishyödyllisen yhdistyksen rahanhankkimiskeino museon toiminnan tukemiseksi. Hyvä matkaohjelma ja hyvin suunniteltu matka hyvän yhteistyökumppanin, matkanjärjestäjän, bussiyrityksen tai matkatoimiston kanssa yhteistyössä kannattaisi hyödyntää tarjoten mahdollisuutta osallistua siihen myös muille kuin oman ystäväyhdistyksen jäsenille. Ainakin lähiseudun museonystäväyhdistysten jäsenille.Näin matkan sopivan hinnoittelun avulla voisi siitä jäädä jotain käteenkin.

Nykyään puhutaan hienolla termillä synergiaedusta. Mielenkiintoiset retket ja matkat voisivat muodostaa tällaisen museonystävien synergiaedun.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

27.11 | 18:50

Kaikki sivulla oleva koettu.

...
02.02 | 13:08

Kiitos, Saara, tarkkasilmäisyydestäsi. Aika hassu kirjoituserhetys. Nyt se on korjattu. Hymyillen kirjoitan vastautani sinulle.

Terveisin
Ulla Lilius

...
02.02 | 12:12

Yritin vain sanoa että tuolla on kirjoitusvirhe.. siinä lukee että 3 PERÄSTÄ lentänyttä lasta.. luulen että tarkoitit pesästä

...
22.10 | 09:23

Terveisiä Nanna Salmelle Ruotsista Uppsalasta , Kaija

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS