Puheenjohtajalta 2020

Mikä ajankohta, mikä kiinnostaa ... lähelle vai kauas? M...

Yhdistyksen hallitus on alunperin viisaudessaan päättänyt että syksyn matka syyskuussa tehdään kauemmaksi, jopa maan rajojen ulkopuolelle. Kauin paikka, jota yhdistyksemme matkavastaavalle on ehdotettu, on Istanbul ja lähialueelta ehdolla on ollut niin Tukholma kuin Pietarikin, ja nyt viimeksi Viipuria on ehdotettu useampaankin kertaan. Tallinnssa olimme vuosi sitten ja nyt olisimme menossa Riikaan, josa vainn saisimme teidät, hyvät jäsenemme innostumaan.

Matkan suuntautuessa maan rajojen ulkopuolelle ja kestäessä yli yön, matkanjärjestäjällä on oltava vakuutus. Siksi käytämme ammattimatkanjärjestäjän palveluksia, sillä silloin vakuutusasia on automaattisesti lain edellyttämällä tavalla kunnossa. Viimeaikoina matkoistamme on vastannut Lehtimäen matkat. Ja yhteistyö on sujunut hyvin.

Ongelmana vain näissä heti kesän jälkeen tehtävissä matkoissa että varus on tehtävä kesän aikana kun vielä jäsenistömme istuu saunan rappusilla auringonlaskua ja järven ulappaa ihailemassa tai on pyrähtänyt kaukomaille eikä mielessä ole vielä heti syyskuuta varten tehtävä varaus ja varausmaksut. Nyt olemme siinä tilanteessa että jos ryhmä ei täyty niin että voimme varauksen Finnairille tehdä, joudumme matkasta luopumaan. Ja kuitenkin saattaa olla että ihmiset mielellään lähtisivät kun palailevat taas Lahteen tekemään uusia matkasuunnitelmia. 

Meidän on mietittävä tätä matkantarjontapalettiamme uusiksi. 

Kartanon ystävillä on niin monitahoista toimintaa. Kohta on elokuinen iltakin taas elokuussa, 22.8. Kartanon puistossa. Silloin voimme toivottvasti kauniissa auringonpaisteessa käyskennellessämme keksutella matka- ja retkikohteistakin ikäänkuin ohimennen. 

Minä pidän peukkuja että Riikaan lähdemme 27.9. Olen näet ilmoittautunut matkalle.

 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

27.11 | 18:50

Kaikki sivulla oleva koettu.

...
02.02 | 13:08

Kiitos, Saara, tarkkasilmäisyydestäsi. Aika hassu kirjoituserhetys. Nyt se on korjattu. Hymyillen kirjoitan vastautani sinulle.

Terveisin
Ulla Lilius

...
02.02 | 12:12

Yritin vain sanoa että tuolla on kirjoitusvirhe.. siinä lukee että 3 PERÄSTÄ lentänyttä lasta.. luulen että tarkoitit pesästä

...
22.10 | 09:23

Terveisiä Nanna Salmelle Ruotsista Uppsalasta , Kaija

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS