Kulttuurimatka Tampereelle


Maaliskuun 18. - 19. päivä tehtiin kulttuuriretki Tampereelle. 21 kulttuurinnälkäistä osallistujaa suuntasi odottavaisin mielin kohti Tamperetta.Matka-Maisan koostama retki tarjosi enemmän kuin kukaan osasi odottaa. Ohjelma oli monipuolinen.

Aluksi Pispalaan ja Tampereen tuomiokirkkoon, sitten Ohranjyvään syömään. Sieltä Verstaalle Työväen museon näyttelyyn ja sen jälkeen Lenin- museoon ja illalla Tampereen teatteriin katsomaan näytelmää Pakolaiset, joka perustuu Johannes Linnankosken romaaniin ja käsittelee armon ja anteeksiannon teemaa. Hyvin nukutun yön ja hotellin hyvän aamiaisen jälkeen osa ryhmästä suuntasi Taidemuseoon ihastelemaan von Wrghtin veljesten sekä taiteilijapariskunta Mäntysen töitä, osa Sara Hildénin museoon Särkänniemeen katsomaan amerikkalaisen taiteilijan Kiki Smithin näyttelyä nimeltä Procession.
Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

27.11 | 18:50

Kaikki sivulla oleva koettu.

...
02.02 | 13:08

Kiitos, Saara, tarkkasilmäisyydestäsi. Aika hassu kirjoituserhetys. Nyt se on korjattu. Hymyillen kirjoitan vastautani sinulle.

Terveisin
Ulla Lilius

...
02.02 | 12:12

Yritin vain sanoa että tuolla on kirjoitusvirhe.. siinä lukee että 3 PERÄSTÄ lentänyttä lasta.. luulen että tarkoitit pesästä

...
22.10 | 09:23

Terveisiä Nanna Salmelle Ruotsista Uppsalasta , Kaija

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS